perttupotti-974x256.jpg

pelaaSmallTrans.pnglisaaSmallTransBlue.png

Kolikkopelit

Kolikkopelit tuo suomalaisten suosikkipelit kotiisi. Olit sitten aloitteleva tai kokeneempi pelaaja,  löytyy heiltä useita mieluisia vaihtoehtoja, joita on ilo pelata. Tätä helppokäyttöisempää netticasinoa et löydä.
 
Ohjelmisto
Kolikkopelien pohjana on Play'n GO -pelitoimittajan ohjelmisto.  Kolikkopelit.com on syntynyt kokeneiden ohjelmisto- ja järjestelmäsuunnittelijoiden sekä markkinoinnin ammattilaisten yhteisponnistuksena. Heillä on pitkä kokemus pelialalta ja erinomainen maine rehellisinä sekä luotettavina toimijoina.
 
5 euroa ilmaista pelirahaa uusille pelaajille
Kolikkopelit tarjoaa tutustumistarjouksena  uusille pelaajille 5 euroa ilmaista pelirahaa - tämän saat siis ilman talletusta ja oman rahan riskeeraamista!
 
Bonus
Käyttämällä bonuskoodia ENSITALLETUS Kolikkopelien uudet asiakkaat saavat ensimmäisen talletuksensa tuplana aina 100€ asti. Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 5 euroa. Kolikkopeleillä on tarjolla myös useita reload-bonuksia. Saat aina kuukauden ensimmäisenä päivänä talletuksesi tuplana käyttämällä bonuskoodia ETU 200€ asti. Kuun puolivälissä (15. päivä) saat talletuksellesi 50% bonuksen 100€ asti koodilla PUOLIKAS.
 
Kolikkopelien todella suositussa sekä ilmaisessa Viikkoraaputuksessa raaputetaan myös joka viikko upeita tavarapalkintoja ja rahanarvoisia talletusbonuksia.
 
Talletukset ja kotiutukset
Verkkopankkimaksuna talletukset hoituvat kätevästi omasta tutusta verkkopankistasi ja kaikki siirrot tapahtuvat reaaliaikaisesti, joten pääset heti halutessasi pelaamaan Kolikkopelit.comin pelejä oikealla rahalla. Kolikkopeleissä talletukset sekä nostot ovat myös ilmaisia.
 
946x90_naapurisiGEN5.gif
 
Tuetut verkkomaksut:
 
-SMS-talletus
- Aktia
- Nordea
- Osuuspankki
- Paikallisosuuspankit
- Sampo Pankki
- Säästöpankki
- S-Pankki
 
Pelitarjonta
Kolikkopelit.comin pelivalikoimasta löytyy Ruletin, BlackJackin, Baccaratin lisäksi erittäin hyvä valikoima videopokereita sekä tuttuja kolikkopelejä. Suosituimmat pelit ovat suomalaisille tutut JokerPoker sekä Hedelmäpeli. Kolikkopeleistä löytyy myös Jackpotteja  isoa voittoja tavoitteleville.
 
Asiakaspalvelu
Kolikkopelien asiakaspalvelu on nopeaa sekä ammattitaitoista. Asiakaspalvelu toimii Suomen sekä Ruotsin kielellä  ja on auki arkisin klo 10-19 sekä viikonloppuisin klo 10-16. Pelaajilla on mahdollisuus käyttää sähköpostia tai reaaliaikaista chattiä löytääkseen vastauksen kysymyksiinsä. Lisäksi kattava Usein Kysyttyä osio sisältää vastauksia useisiin kysymyksiin.