comeon_big

Flowers peliautomaatin arvostelu

 

Tämän 5 wheels  ja 30 voittosuoralla varustetun hedelmäpelin grafiikat hellyyttävät ja ihastuttavat, vaikka jotkut saattavat ihmetellä miksi NetEntin suunnittelijat tekiväit joitain valintoja. Kelat ovat täynnä värikkäitä kukkia kuten ruusuja, auringonkukkia, tulppaaneja ja monia muita ja jokaisella näistä on oma hahmonsa - tämä saattaa aiheuttaa hämmennystä. Suurin osa ihmisistä odottaa ruusun kaltaisen kukan olevan parhaimmillaan - kukoistava, ihmeellinen, puoleensavetävä, mutta tässä se näyttää vain vanhalta ja ärtyiseltä. Sama koskee sinililjaa - niiden pitäisi olla hentoja ja hauraita, mutta tässä ne näyttävät vain hullunkuriselta. Silti, tämä uusi tapa elävöittää kukkia on varsin hauska ja se varmasti herättää huomiota.

Kukkien lisäksi pelaajat voivat löytää erikoissymboleja Flowersissa, kuten jokeri- ja hajasymbolit, joka antaa ilmaisia pyöräytyksiä panoskertoimella, pelistä löytyy myös erikoinen tuplasymboli. Päästäksesi käyttämään näitä ominaisuuksia, pelaajan täytyy asettaa panos ensin. Tämä tehdään valitsemalla kolikolle arvo ($0.01:stä $0.50:n) ja valitsemalla monta asettaa niitä riviin (aina viiteen saakka). Jos tämä ei tarjoa tarpeeksi vaihtoehtoja, pelaaja voi myös asettaa pelattavien voittosuorien määrän, mutta on erittäin suositeltavaa pelata maksimi määrällä linjoja, koska se antaa paremman mahdollisuuden voittaa.

Erikoisominaisuudet

Flowers on yksinkertainen hedelmäpeli, joten sen erikoisominaisuudet ovat aika itsestäänselviä. Tämä on hyvä niille, jotka ovat uusia peliautomaattien maailmassa, mutta voi palvella myös pakokeinona kaikille niille monimutkaisille, välkkyville, elokuvamaisille peleille.

Pelissä on kaksi peruserikoissymbolia - jokerisymboli minkä muodostaa hymyilevä aurinko ja korvaa kaikki muut tavalliset symbolit, sekä hajasymboli joka esiintyy joko yksittäisenä tai tuplana. Hajasymbolit antavat ilmaisia pyöräytyksiä kun missä tahansa kelassa esiintyy neljä tai useampi (tähän kuuluu myös tuplahajasymbolit) hajasymboli. Ilmaispyöräytyksen aikana kaikki voitot on kolminkertaistettu ja pelaajat voivat törmätä myös ylimääräisiin jokereihin keloissa, mitkä antavat isompia voittoja.

Uutena ominaisuutena olevat tuplasymbolit ilmestyvät pelissä tasaisesti, kuten normaalit yksittäiset symbolit, mutta ne lasketaan vain kahtena. Jos pelaajalla on esimerkiksi kolme yksittäistä ruusua ja yksi tuplaruusu, ne lasketaan 5:ksi ruusuksi ja antavat 160 kolikkoa.

Rehellisesti sanottuna, vaikka Flowers saattaa vaikuttaa paljon yksinkertaisemmalta kuin muut NetEntin peliautomaatit, moni löytää sen puoleensa vetäväksi kiitos hellyyttävien hahmojen, ajoittaiin antelijaiden omainsuuksien ja pelin jättämän vaikutelman takia, kevät on jo alkanut kukoistaa...